Negativní energie - negativní program

16.02.2012 23:41

Spiritual Response Therapy (SRT)

Spiritual Response Therapy (SRT) je terapie pro tělo, duši a ducha. Metodu SRT založil Robert Detzler, který se této metodě věnuje od roku 1986 a neustále tuto metodu zdokonaluje.

SRT je pečlivý proces prozkoumávání podvědomé mysli a duševních záznamů k odhalení a uvolnění skrytých bloků na zdraví, štěstí a duchovním růstu. SRT představuje mocný a prakticky bezbolestný způsob, jak provést viditelné změny na Vašem životě.

Pomocí kyvadla terapeut, naladěný na své Vyšší Já, testuje, jaké negativní energie, bloky, programy atp. působí problémy klienta. Objevují se zde stovky negativních záležitostí, možná jsou také prokletí, přísahy a sliby z minulých životů nebo programy v duši, které vznikly ještě před jejím stvořením. Jejím prostřednictvím je možné též neutralizovat geopatogenní zóny, odstranit z těla i aury diskarnáty a jiné přebytečné duše a požádat o pomoc. Spiritual Response Therapy je spojena se systémem, jenž svým způsobem propojuje jak filosofii, teologii, tak i kvantovou fyziku atd. Ten ale nemusíte ani studovat, ani chápat, ani mu důvěřovat.

SRT vám může pomoci dosáhnout velkých změn ve Vašem životě a nejen v něm.


 

Negativní energie - negativní program

Je to jemný a účinný způsob uvolnění negativních a destruktivních emocí, energií a programů, zbytečně nashromážděných během existence naší duše a odstranění bloků, jenž nám znemožňují pozitivně využívat v životě naše vlohy, dary a schopnosti. Tyto energie a programy nás uzamykají do koloběhů příčin a následků, které nás znovu a znovu přivádějí do situací, jimiž jsme prošli již tisíckrát. Jsou-li však vyčištěny, mnohé nepříjemné zkušenosti a výzvy již nepotřebujeme, a tedy nepřitahujeme. V návaznosti na to dochází samovolně u většiny případů k následnému vymizení příčin a příznaků různých obtíží i fyzického rázu.

SRT odstraňuje psychické bloky duchovním způsobem, prostřednictvím Vyššího Já. Touto terapií můžete pomoci sobě i druhým, vyřešit problémy v mezilidských vztazích, očistit byty, domy, zvířata a rostliny od negativních energií. SRT skýtá ještě mnoho dalších možností.

Je důležité si povšimnout, že negativní program nevytváří to, co se vám stane v jakémkoliv životě, je to disharmonická nebo reaktivní energie, kterou k události připojíte. Pokud je váš duševní záznam proveden, události jsou pouze zkušenostmi – to emocionální energie připojená k těmto zkušenostem způsobuje následné potíže.

Například to nebyl život kněze nebo jeptišky, žijící v minulém životě v nedostatku, který by blokoval vaši nynější prosperitu. Jsou to silně emocionálně nabité sliby chudoby, které jste dali během tohoto života spolu s přesvědčením, že chudoba těší Boha, protože nikdo nemůže s bohatstvím vstoupit do království nebeského. Silný podvědomý strach z vyloučení z nebe, když zemřete, může dodat energii programu, který blokuje vaši prosperitu život po životě.

Zatímco bylo rozvinuto mnoho technik, aby objevily a odstranily mnoho mentálních, emocionálních a fyzických problémů spojených s lidským bytí včetně psychologie, hypnoterapie, lékařství, léků, meditace, holistické medicíny – žádná úplně nepostihuje naše fungování jako duchovní bytosti žijící ve fyzických tělech.

Spiritual Response Therapy vám zpřístupní vaše podvědomé záznamy a spojí vás s Vaším Vyšším duchovním Já.

 

Co vyčištění dělá?

Když Vyšší Já vyčistí program nebo blok, doslova vymaže negativní energetický vzor z vašeho podvědomí a duševních záznamů. Místo toho, abyste byli řízeni podvědomými přesvědčeními a touhami, kterým nerozumíte, budete sami rozhodovat o svém životě. Změna Vašeho myšlení závisí pouze na Vás.

Očista pomocí metody SRT je velmi silný proces vyhledávání a odstranění škodlivých programů z tohoto života, z minulých životů, paralelních vesmírů, paralelního universa a budoucích životů. Na každého jednotlivce tato metoda působí jinak. Někdo pozná její účinky okamžitě a někdo až za několik sezení. Někdy má člověk natolik hluboký vědomý návyk, který je nutno změnit, aby se mohly projevit pozitivní účinky očisty. Já nemůžu změnit Vaši vědomou mysl nebo zaběhlé návyky. Změna vědomých návyků, negativního myšlení a jednání je ve Vaší zodpovědnosti.

Pokud se Vám to podaří, můžete ve svém životě prožít zázraky.

Někteří lidé očekávají, že terapeut mávne kouzelnou hůlkou a vše v jejich životě bude absolutně skvělé. Přál bych si, aby to byla pravda. Někdy to tak opravdu může fungovat, někdy ale ne. Pamatujte si, že tato planeta je stejně jako ostatní jen školní třídou, kam jsme se inkarnovali, abychom se učili. Život je naše lekce a někdy si naše duše vybere opravdu složité studijní úkoly. To, čím procházíme, inkarnace za inkarnacemi, je naše individuální volba, ať se Vám to zdá jakkoliv divné. Soustředím se při terapii na škodlivé energie, které pocházejí převážně z minulých životů, protože ty je nutné odstranit. Po odstranění negativních programů je i negativní a škodlivá energie rozpuštěna a zůstává pouze moudrost a poučení získané z této zkušenosti.

Staré programy se již nemohou vrátit, ledaže byste si vytvořili další negativní energie velmi negativními emocemi nebo opakováním negativních návyků. Také je nutné vědět, že dokud nejsou odstraněny všechny vrstvy negativních programů, mohou se ještě objevovat další problémy, které je nutné také postupně čistit.


 

Některé z mnoha výhod metody SRT

Pomůže odstranit překážky na prosperitě, neboť očišťuje od jakýchkoliv slibů a přísah z minulých životů (např. klášterního slibu chudoby).

Vyčistí celé okolí tím, že spolu s čištěním mysli člověka pracuje i na lidech, kteří se na jeho programech nějak zúčastnili.

Slaďuje partnerské a mezilidské vztahy, neboť vymazává jakékoliv vzájemné negativní energie.

Čistí zvířata a rostliny.

Může zjistit, s jakými úkoly přišla duše na svět a jaké konkrétní vlastnosti má duše rozvíjet.

Lze vyčistit celý dům od neobvyklých úkazů a jakýchkoliv negativních energií.

Značná rychlost práce, široký záběr a nebývalá hloubka čištění.

Práce s minulými životy na Zemi i v jiných dimenzích, s paralelními životy, souběžnými životy, budoucími životy... Očista negativních programů ve vědomí, podvědomí, duši i těle člověka.

Možnost odhalení negací, kterých si člověk není vůbec vědom.

Odstraňování prokletí a jiných komplikovaných bloků řádově v několika minutách.

Blesková práce s diskarnáty (převtělenými dušemi a dušemi v auře), bludnými dušemi, vícenásobnými dušemi, rodinou duše, extra dušemi, spirituálními parazity a jinými entitami.

Možnost vyhledat a odstranit stovky dalších negativních programů, energií a bloků, ovlivňujících život člověka.

Na fyzické rovině lze touto metodou úspěšně odstranit spoustu dalších problémů, například zablokované disharmonické energie, které pocházejí z traumatizujících zážitků, konfliktů a stresových situací.

Odstranění problémů s učením, soustředěním, stresem vůči škole a nebo konkrétnímu předmětu.

Odstranění únavy, nespavosti, nedostatku energie, pocitu opuštěnosti, nejistoty nebo strachu.

Odstranění stavů úzkosti, fóbie deprese, zadrhávání způsobené psychickým traumatem.

Odstranění většiny alergií, jako například potravinová alergie, senná rýma, průduškové astma a podobně.

Odstranění dlouho trvající bolesti, migrény, jejichž příčinu nemůže klasická medicína objasnit.

Odstranění některých problémů s kůží, nočního pomočování atd.

Odstranění problémů příbuzenských, kolegiálních nebo partnerských vztahů, zjištěním a vyčištěním vzájemných blokujících energií.

Odstranění závislostí, přísah, nevyřešených záležitostí a traumatických zkušeností z minulých životů, které blokují náš rozvoj v současném životě a mnohokrát se podílejí na rozvoji chorob.

Možnost otestovaní které živiny, minerály a vitamíny má tělo v nedostatku a z jakých zdrojů je získat.

Vyčištěním energií zablokovaných, uzavřených a disharmonicky pracujících čaker na úrovni tělesných orgánů a jejich ovlivněním pozitivními vibracemi je možné v mnohých případech umožnit tělu, aby se samo lépe regenerovalo a tak zlepšilo stav mnohých nemocí. Tím se odstraní neschopnost prožít naplno svůj život a najít si v něm svoje místo.

Spiritual Restructuring ( SpR )

V posledních několika  letech došlo k výraznému posunu možností v terapiích pro člověka.  Nacházíme se v bodě, kdy se klasická medicína začíná spojovat s alternativou. V dnešní době se dá  pracovat s celou řadou energetických systému lidského těla s vysoce efektivním a pozitivním dopadem na fyzické tělo i psychiku.
Restrukturování – přeměna vychází z teorie, že vše má svou příčinu, se kterou se dá pracovat. Tato metoda má protistresové a uvolňující účinky, které celkově harmonizují organizmus. Hlavním cílem metody je obnovení energie těla. Terapie klientovi může pomoci ke správnému držení těla, odstranit psychosomatické potíže páteře, kloubů, svalů, úponů i vnitřních orgánů. Pokud tělo zbavíme stresu a napětí, obnoví se sebeuzdravující proces na který tělo již zapomnělo.
Spiritual Restructuring (SPR) je metoda vyvinutá podobně jako SRT panem Robertem Detzlerem. Jistě ze své praxe víte, že psychika a fyzické potíže spolu souvisí. Mnoho lidí se potýká s tzv. psychosomatickým onemocněním. Terapeut, pan Robert Detzler svým bádáním zjistil, že bloky způsobené psychikou se dají trvale eliminovat.
Základem je i zde napojení a práce s Vyšším Já. Cílem metody je odstraňovat bolesti a nerovnováhu na úrovni fyzického těla. Metoda je souhrn duchovního čistění negativních energií, programů a tzv. práce s psychickým zraněním i práce s fyzickým tělem. Práce na fyzickém těle představuje jednoduché, nebolestivé korekce svalů, které jsou příliš stáhnuté nebo naopak uvolněné a často bývají příčinou bolestí a problémů zad a kloubů. Psychická zranění jsou dnes zatím nezměřitelná dostupnými přístroji, představují situace prožité v tomto, ale i v minulých životech, které byly pro nás v daném čase mimořádně traumatizující, obvykle nám ublížily blízké osoby a vytvořili jsme přitom množství negativních myšlenek a emocí, které zůstaly potlačené. Bez jejich vyčištění a odstranění bývá obvykle účinek většiny metod napravující tělo krátkodobý. Součástí metody Spiritual Restructuring není násilná náprava fyzického těla, kroucení, škubání … Všechny korekce jsou jednoduché a nebolestivé a provádějí se poklepem nebo dotykem.

Co je možné metodou Spiritual Restructuring( SPR) řešit:

•bolesti krční, hrudní a křížové páteře

•nepříjemné pocity v oblasti zad a lopatkách

•ztuhnuté a bolestivé svalstvo

•potíže s klouby

•chronické problémy s dutinami

•bolesti hlavy a migrény

•bolestivost čelistního kloubu

•únavu zraku

•opakující se nevysvětlitelné bolesti a nepříjemné pocity

•v mnohých případech je korekcí svalů možné zlepšit problémy s chůzí

Prosím tato metoda nenahrazuje běžnou lékařskou praxi a není ani lidovým léčitelstvím.




 

Prosím tato metoda nenahrazuje běžnou lékařskou praxi a není ani lidovým léčitelstvím.